» Willkommen auf English «

Daniel84
offline



OC Newbie
14 Jahre dabei !

AMD Athlon XP
1600 MHz


Hi!
At first I apologise for writing in english but my deutsch isn't good.
I saw article about my mainboard so I tried to change CPU ratio on mainboard using switch.I've been trying two maybe three times but it has no effect. I have Athlon XP 1600 and CPU ratio is 10.5( no matter what is a switch position).
Please help me!
This is a first time I tried to change ratio so i could do something wrong.
Regards
Daniel (Poland)  

Beiträge gesamt: 2 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Juli 2003 | Dabei seit: 5273 Tagen | Erstellt: 11:40 am 11. Juli 2003
ocolli
aus Hamburg
offline



OC God
16 Jahre dabei !

AMD Athlon 64
2200 MHz @ 2800 MHz
55°C mit 1.52 Volt


Hi Daniel!

if you don't let us know what Mainboard you have it is
very difficult to help.

Greetz


«ocolli - da geht was.»

Beiträge gesamt: 1761 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Sep. 2001 | Dabei seit: 5927 Tagen | Erstellt: 11:42 am 11. Juli 2003
kammerjaeger
aus Versehen
offline



Real OC or Post God !
14 Jahre dabei !

Intel Core i3
3100 MHz mit 1.10 Volt


I didn´t have any problems using the switch.
Maybe you should increase Vcore (JP2) + 0,1V or 0,2V.

But it is better, to increase FSB to 143...


@ ocolli

Steht im Topic-Titel...

(Geändert von kammerjaeger um 12:12 am Juli 11, 2003)


PC1: i3-2100, HD 5870, 8GB /// PC2: X3 435@3,22GHz, HD 5750, 4GB /// PC3: X3 400e@2,3GHz @0,99V, HD 5670, 4GB ///  Mein Spielmobil

Beiträge gesamt: 30834 | Durchschnitt: 6 Postings pro Tag
Registrierung: Jan. 2003 | Dabei seit: 5446 Tagen | Erstellt: 12:11 am 11. Juli 2003
ocolli
aus Hamburg
offline



OC God
16 Jahre dabei !

AMD Athlon 64
2200 MHz @ 2800 MHz
55°C mit 1.52 Volt


ach du sch****e... :red: :red: :red: erdboden tu dich auf


«ocolli - da geht was.»

Beiträge gesamt: 1761 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Sep. 2001 | Dabei seit: 5927 Tagen | Erstellt: 12:39 am 11. Juli 2003
Spacefish
aus Berlin
offline



OC Profi
14 Jahre dabei !

AMD Athlon 64
1800 MHz @ 2359 MHz
59°C mit 1.41 Volt


Sorry,  I don#t know Your mainboard, so I can't help.
I would recommend to shift this topic to the English board.
And that ist also the board You should post new questions, because You can be helped better. Usually English and not German speaking users don't even look into any other board, so they can't help You. :)

Beiträge gesamt: 639 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Feb. 2003 | Dabei seit: 5427 Tagen | Erstellt: 17:45 am 11. Juli 2003
Richard
offline



VERBANNT
14 Jahre dabei !

Other CPU-Type


So Spacefish u have to  luck at do on the Tltle and u gona see will the Mainboard do name OK?
:lolaway:

Beiträge gesamt: 554 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: April 2003 | Dabei seit: 5357 Tagen | Erstellt: 20:13 am 11. Juli 2003
osap
aus Hannover
offline


OC Newbie
16 Jahre dabei !

Intel Core 2 Duo
1800 MHz @ 2800 MHz
55°C mit 1.32 Volt


lol,

8K7A , für die dies bisher noch nicht gerafft haben...
klappt das mit dem unlocken eigentlich auch beim 1600 er ? hat bei meinem xp2100 prima gefunzt...
( also letzte L3 bruecke schliessen ?)

olli


E4300,GA965 DS3,MSI 7900GTO,2x1GB MDT 667-16A

Beiträge gesamt: 76 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Dez. 2001 | Dabei seit: 5840 Tagen | Erstellt: 21:34 am 11. Juli 2003
ocinside
aus Krefeld
online



Administrator
16 Jahre dabei !

Intel Core i5
3800 MHz @ 5098 MHz
60°C mit 1.44 Volt


Did you close the five L1 bridges before you've increased the multiplier by your mainboard ?


Hardware News lesen * preiswert einkaufen * Unterhalten
Übertakten, Modding und Testberichte * Fanartikel und Bausätze kaufen

Beiträge gesamt: 152827 | Durchschnitt: 25 Postings pro Tag
Registrierung: April 2001 | Dabei seit: 6074 Tagen | Erstellt: 2:01 am 12. Juli 2003
Spacefish
aus Berlin
offline



OC Profi
14 Jahre dabei !

AMD Athlon 64
1800 MHz @ 2359 MHz
59°C mit 1.41 Volt


LOL@Richard, I know the name of the mainboard, because I'm NOT blind.
But I don't know the mainboard's specifications. That's what I meant.

(Geändert von Spacefish um 12:34 am Juli 12, 2003)

Beiträge gesamt: 639 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Feb. 2003 | Dabei seit: 5427 Tagen | Erstellt: 12:34 am 12. Juli 2003
Daniel84
offline



OC Newbie
14 Jahre dabei !

AMD Athlon XP
1600 MHz


I did nothing with CPU. I just change the switch position. I thaught that was enough. But as I  told you that was the first time I've ever try to overclock CPU.
Is CPU locked??
How can I unlock it then??
Regards
Daniel (Poland)

Beiträge gesamt: 2 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Juli 2003 | Dabei seit: 5273 Tagen | Erstellt: 17:35 am 14. Juli 2003