» Willkommen auf English «

mrdlouisd
offline


OC Newbie
11 Jahre dabei !


Before I pinmod my opteron 165, I was wondering if anyone has done it before. My German is rather rustic and my wife doesnt get home till later tonight(Met her in germany so shes fluent). Thanks.

Beiträge gesamt: 4 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: April 2006 | Dabei seit: 4274 Tagen | Erstellt: 23:33 am 2. April 2006
Beomaster
aus Dresden
offline



Real OC or Post God !
15 Jahre dabei !

AMD Phenom II
3200 MHz @ 3675 MHz
59°C mit 1.400 Volt


Its not sure if it works, and whats the result.
You just can try it out, but first it is not easy to find out whats the original vcore, and you never know as what the wires will be interpretet.
You just have to put the wires in the socket and look what the vcore does


[SiLa] BF2 BattleClan
Orgelgott

Beiträge gesamt: 19347 | Durchschnitt: 3 Postings pro Tag
Registrierung: Feb. 2002 | Dabei seit: 5775 Tagen | Erstellt: 0:57 am 3. April 2006
mrdlouisd
offline


OC Newbie
11 Jahre dabei !


Pinmod for opteron 165 does indeed work. Read on some forums of people trying but having no luck. Seeing as how they didnt say, man fried my opteron, I gave it a go. Got 1.55vcore. Enough to take my opty up to 2.6 on air. Can go higher but need better cooling. Ill post final oc when I get water on cpu. Thanks for the guide.

Beiträge gesamt: 4 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: April 2006 | Dabei seit: 4274 Tagen | Erstellt: 8:40 am 9. April 2006
ocinside
aus Krefeld
online



Administrator
16 Jahre dabei !

Intel Core i5
3800 MHz @ 5098 MHz
60°C mit 1.44 Volt


Yes, the new Athlon64 pin mod guide version 1.1 is working fine with all AMD Socket 939 processors.

But please don't try the pinmod guide with Socket 940 CPUs, because they've another layout :danger:

May be I'll program this AMD Athlon 64 pinmod guide also for Socket 754 and Socket 940, too.


Hardware News lesen * preiswert einkaufen * Unterhalten
Übertakten, Modding und Testberichte * Fanartikel und Bausätze kaufen

Beiträge gesamt: 152812 | Durchschnitt: 25 Postings pro Tag
Registrierung: April 2001 | Dabei seit: 6072 Tagen | Erstellt: 15:51 am 9. April 2006
mrdlouisd
offline


OC Newbie
11 Jahre dabei !


I wrote that due to the first response I had recieved. But alas this does not give me enough volts. I set all volts in bios to max settings but still only get 1.55vcore. I have a a8r-mvp, and they have a horrible bios for it right now. So im just going to volt mod the mobo and get the volts needed to hit 3ghz. Thanks for the pinmod, very easy and takes only a few minutes.

Beiträge gesamt: 4 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: April 2006 | Dabei seit: 4274 Tagen | Erstellt: 11:03 am 12. April 2006
TheSmJ
offline


OC Newbie
10 Jahre dabei !

AMD Opteron Dual Core


I'm interested in pinmodding the same CPU, setting the vCore from 1.35v to 1.45v, yet the pins to cross in the guide do not show up.

Is it because this is impossible or is it a bug?

Beiträge gesamt: 1 | Durchschnitt: 0 Postings pro Tag
Registrierung: Sep. 2007 | Dabei seit: 3733 Tagen | Erstellt: 20:10 am 25. Sep. 2007
Beomaster
aus Dresden
offline



Real OC or Post God !
15 Jahre dabei !

AMD Phenom II
3200 MHz @ 3675 MHz
59°C mit 1.400 Volt


its maybe because its impossible
remeber the Socket A Time, if your processor has 1,6V, you can raise only to 1,65 1,80 or 1,85V, I guess its the same here
so if you are sure your processor runs with 1,35V, maybe try 1,55V, if you can cool down this voltage


[SiLa] BF2 BattleClan
Orgelgott

Beiträge gesamt: 19347 | Durchschnitt: 3 Postings pro Tag
Registrierung: Feb. 2002 | Dabei seit: 5775 Tagen | Erstellt: 20:38 am 25. Sep. 2007